Slim zelfgemaakt opberg- en speelmeubel met IKEA TROFAST en IVAR kastonderdelen, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rob

Rob

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Rob deelt zijn creatieve project waarbij hij IKEA Trofast en Ivar kastonderdelen heeft gebruikt om een slim opberg- en speelmeubel te maken. Dit multifunctionele meubel biedt niet alleen georganiseerde opbergruimte, maar ook een speelplek voor zijn kinderen. Hij geeft handige tips en stapsgewijze instructies om anderen te inspireren soortgelijke functionele en speelse meubelstukken te creëren die passen bij hun behoeften en ruimte.

Omschrijving van Rob

Omdat bij ons het speelgoed van onze 3 kinderen overal en nergens in ons huis te vinden was hebben we bedacht hiervoor een mooi meubel te maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het meubel is een combinatie van kant-en-klare kasten van de Ikea en zelf gemaakte onderdelen die we bij OPMAATZAGEN.nl hebben besteld. Als onderstel hebben we 2 stuks TROFAST kasten gebruikt van de IKEA. Gezien deze kasten van grenen zijn hebben we hierop een grenen blad gemaakt. Alle hoeken en kanten heb ik afgerond met mijn schuurmachine. Bovenop het blad heb ik een IVAR kast gezet. Deze staat op een verhoging van latten zodat de deuren niet over het blad schaven. Als afwerking heb ik nog een plint bovenop het blad gemaakt. Het gehele blad heb ik 2 × afgelakt met blanke lak.

Afmetingen van mijn DIY project

3000mm lang, 460mm diep en het blad is zo’n 550mm hoog.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 152,95


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken