Slimme salontafels met multiplex cirkels op maat, door Ingeborg

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ingeborg

Ingeborg

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Ingeborg

Wij kochten deze prachtige salontafels. We hebben nooit bedacht dat er geen bodem in zou zitten, want we wilden er juist spulletjes in opbergen. Ook zat het blad vastgeschroefd en was dus niet open en dicht te doen. We hebben dankzij OPMAATZAGEN.nl er een mooie bodem in kunnen maken. Het eindresultaat is een salontafel mèt bodem en een afneembaar tafelblad. Dus echt fijne opbergruimte. En ik moet eerlijk toegeven dat ze er zo nog beter uitzien dan eerst.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij OPMAATZAGEN.nl hebben we twee cirkels besteld met de juiste diameter. De mangohouten tafelbladen hebben we losgeschroefd. De vier cirkels hebben we spiegelglad geschuurd en met drie lagen whitewash lak dezelfde kleur gegeven. De bestelde cirkels hebben we nu vastgeschroefd aan de ton, op de plek van het tafelblad en de ton omgekeerd. Zij vormen nu de bodem. Het mangohouten blad ligt er los op en kan er niet afschuiven door kleine stukjes hout die we in een cirkel erop hebben gelijmd.

Afmetingen van mijn DIY project

De kleinste tafel is 50,0 cm en de grootste 60,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ingeborg en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 31,09


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken