Creatieve salontafeltjes & blokkenkastjes in je interieur, door Steven

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Steven

Steven

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Maak kennis met de unieke salontafeltjes en blokkenkastjes van Steven

Heb je ooit gedacht aan het zelf maken van meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in je huis? Steven heeft dit idee tot leven gebracht met zijn prachtige, handgemaakte salontafeltjes en blokkenkastjes.

De ambacht van het maken van DIY meubels

Met precisie gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, heeft Steven met aandacht voor detail een serie meubelstukken gecreëerd die niet alleen veelzijdig zijn in gebruik, maar ook een lust voor het oog. Elk stuk, zorgvuldig samengesteld uit MDF en multiplex, weerspiegelt de persoonlijke stijl en vakmanschap van Steven.

De Harmonie tussen vorm en functie

De salontafeltjes, met hun strakke lijnen en natuurlijke kleurtonen, brengen een rustige en toch moderne sfeer in de kamer. De blokkenkastjes, geschilderd in een diepzwarte tint, bieden niet alleen opslag, maar dienen ook als een artistiek element in de ruimte.

Waarom DIY?

Door zelf meubels te maken, heb je de vrijheid om elk stuk volledig aan te passen aan je wensen. De maatvoering, het kiezen van het perfecte materiaal en het beheren van het budget; het ligt allemaal in jouw handen. Het zelf maken van deze stukken biedt een unieke kans om iets te creëren dat niemand anders heeft.

De perfecte match voor de woonkamer

Geplaatst in de woonkamer, vormen de meubels van Steven een natuurlijke verbinding met de ruimte. De warmte van het hout en de moderne uitstraling van de blokkenkastjes complementeren de omgeving en voegen een persoonlijke touch toe aan het interieur.

De afwerking in stijl

De afwerking van het project spreekt tot de verbeelding. Het is de combinatie van het minimalistische ontwerp en de functionaliteit die deze meubelstukken tot een centraal punt in elk huis maken. De stijl van Steven's werk kan omschreven worden als modern met een warme, huiselijke sfeer.

MDF en multiplex: de voordelen

MDF blank van 9 en 12 mm biedt een glad oppervlak dat ideaal is voor het schilderen, terwijl het ook stevigheid biedt zonder de kosten van massief hout. Multiplex interieur populier van 12 mm is licht van gewicht en heeft een mooie, natuurlijke uitstraling, wat zorgt voor een duurzaam en tegelijkertijd stijlvol eindproduct.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Steven en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 325,07


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken