Opbergkast & wasmachine kast van OSB 3, door Serge

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Serge

Serge

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Serge

We hebben 2 kasten gemaakt; 1 opbergkast met legplanken en een kast waar de wasmachine en de droger aan 1 kant staan. Aan de andere kant is er een opbergmogelijkheid voor alle tuingereedschap. Beide kasten hebben dezelfde afmeting en zijn uitgevoerd met schuifdeuren die ook van OSB plaat zijn gemaakt. Voor schuifsysteem hebben we gebruik gemaakt van het merk Storemaxx. De beide kasten hebben we aan zowel de binnenkant als de buitenkant geschilderd met watergedragen verf in de kleur zwart.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Met behulp van de op maat gezaagde OSB platen hebben we de kasten in elkaar gezet met deuvelverbindingen. Als eerste hebben we de platen aan beide zijden geschilderd. Vervolgens hebben we in alle platen de gaten geboord voor de deuvelverbindingen. Als derde stap hebben we de deuvelgaten voorzien van lijm, de deuvels geplaatst en de kast in elkaar gezet om de kast daarna 24 uur te laten drogen. Na het drogen, hebben we de kast op zijn plek gezet en afgesteld.

Afmetingen van mijn DIY project

Beide kasten zijn: 242,0 cm hoog 80,0 cm diep 140,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Serge en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.199,74


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken