Maak je eigen geordende schoenenkast à la Esra, door Esra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Esra

Esra

NL

Gemiddeld

3 minuten

Ontdek hoe Esra een unieke en overzichtelijke schoenenkast creëerde

Ben je het ook zo zat elke keer weer die zoektocht naar het juiste paar schoenen? Esra was dat in ieder geval wel en daarom besloot zij zelf de handen uit de mouwen te steken en een prachtige schoenenkast te realiseren. In dit inspiratieproject laten we zien hoe jij net als Esra een overzichtelijke en geordende schoenenkast kunt maken die bij jouw stijl en interieur past.

Stap-voor-stap naar de perfecte kast

Esra begon haar project met OPMAATZAGEN.nl, waar ze zorgvuldig haar hout op maat liet zagen. Het resultaat is een maatwerk schoenenkast die perfect in haar ruimte past. De kast heeft meerdere horizontale planken die ruimte bieden aan diverse schoentypes, van hoge laarzen tot elegante hakken. De neutrale kleur van het MDF Gegrond 12 mm zorgt voor een tijdloze uitstraling en maakt de kast tot een rustige toevoeging aan ieders hal of slaapkamer.

De juiste stijl en maatvoering

Esra's schoenenkast, te bewonderen in haar hal, ademt eenvoud en functionaliteit. Het strakke design maakt de kast niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waar opbergsysteem waar met gemak veel paren schoenen in geordend kunnen worden. De vrijheid van het zelf bouwen stelde Esra in staat om de schoenenkast precies te maken zoals zij het voor ogen had, waarbij ze kon kiezen voor materialen die binnen haar budget vielen.

Een kast met oog voor detail

Elk paar schoenen heeft nu zijn eigen plekje in Esra's schoenenkast. Het gladde oppervlak van het MDF Gegrond 12 mm maakt het makkelijk om de kast schoon te houden en biedt een elegante basis voor de collectie schoenen. Esra heeft gekozen voor zwarte plankendragers die een mooi contrast bieden met de lichte kleur van het MDF.

Een schoenenkast die past bij jouw leven

Zelf een schoenenkast maken zoals Esra heeft gedaan betekent dat je volledige controle hebt over de indeling, afmetingen en het gebruikte materiaal. Zo bepaal je zelf hoeveel ruimte je wilt toewijzen aan elk paar schoenen en hoe de kast er esthetisch uit dient te zien. Bovendien is het vaak voordeliger om zelf een kast te bouwen dan er een te kopen, wat perfect aansluit op een meer budgetbewuste aanpak van interieurontwerp.

De schoonheid van MDF Gegrond 12 mm

Esra koos voor MDF Gegrond 12 mm voor haar inspiratieproject vanwege de diverse voordelen die dit materiaal biedt. MDF is makkelijk te bewerken, wat betekent dat je je creatieve vrijheid volledig kunt benutten. Bovendien heeft de gegrond laag als voordeel dat het schilderklaar is, wat tijd bespaart bij het afwerken van de kast.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Esra en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 68,38


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken