Ladeblok onder trapkast, door Gerard

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gerard

Gerard

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Gerard

Onder onze trap heb ik én een boekenkast gemaakt (eerder project) en een ladeblok. Het ladeblok bestaat uit een corpus van MDF blank. Deze buitenkant heb ik eerst in elkaar gezet: een bodemplaat, 2 zijpanelen en dit met elkaar verbonden met 2 dwarsbalkjes (zowel aan voorkant als achterkant.) De ladebakken heb ik gemaakt van multiplex. Deze heb ik geschroefd. Met een mal heb ik de ladegeleiders allemaal op dezelfde hoogte geplaatst. Daarna de kast en de frontpanelen in de grondverf gezet om ze daarna in RAL 9010 af te lakken (2x).

Hoe ik dit project gemaakt heb

Op de computer eerst alle maten berekend en ook getekend. Daarna de bestelling bij OPMAATZAGEN.nl. En ook deze keer weer alles prima afgeleverd. Het was op deze manier gewoon een bouwpakket die in elkaar gezet kon worden. Elders heb ik goede ladegeleiders aangeschaft. In mijn bestelling kun je precies zien (kenmerken onderdelen) hoe de kast is opgebouwd. Het is wel echt maatwerk geweest, maar misschien brengt het product je op een idee om dit ook zelf te maken. Het is in ieder geval vele malen goedkoper dan het laten maken door externen.

Afmetingen van mijn DIY project

88,6 cm x 95,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken