Maak je eigen ingemaakte kast en leeshoekje met een ikea-hack, door Eva

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Eva

Eva

BE

Makkelijk

2 minuten

Hoe Eva een stijlvolle ingemaakte kast en leeshoekje creëerde

Zoek je inspiratie voor het creëren van een functionele en stijlvolle ruimte in je huis? Ontdek dan hoe Eva met een slimme ikea-hack een prachtige ingemaakte kast en gezellig leeshoekje heeft gerealiseerd. Dankzij OPMAATZAGEN.nl kon ze haar persoonlijke draai geven aan deze praktische oplossing voor opbergen en ontspannen.

De constructie van de ingemaakte kast

Eva koos voor Multiplex Interieur Populier B/BB 15 mm, op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, om een naadloze ingemaakte kast te ontwerpen die perfect past in de hoek van haar slaapkamer. De kast biedt voldoende opbergruimte en voegt een natuurlijke uitstraling toe aan de ruimte. Met strakke lijnen en een doordachte indeling is de kast niet alleen een plaatsbesparende keuze maar ook een designstatement.

Een leeshoekje om bij weg te dromen

Naast de opbergkast heeft Eva een comfortabel leeshoekje gecreëerd waarin je heerlijk kunt ontspannen met een boek. Deze zitplek is ingebouwd en naadloos verbonden met de kast, wat het geheel een harmonieuze uitstraling geeft. De keuze voor zachte kleuren maakt het hoekje tot een rustgevende plek.

Het hart van de slaapkamer

De ingemaakte kast en het geïntegreerde leeshoekje zijn geplaatst in de slaapkamer, waar ze helpen de ruimte te definiëren en praktisch gebruik te combineren met comfort. Het ontwerp is aangepast aan de stijl van de kamer en toont hoe je met een IKEA-hack en maatwerk elementen een indrukwekkend resultaat kunt bereiken.

Flexibiliteit en besparing

Het zelf maken van een project als dit levert niet alleen een uniek meubelstuk op, maar biedt ook de voordelen van maatwerk. Eva had de vrijheid om de afmetingen en het materiaal exact af te stemmen op haar wensen. Dit zorgde ervoor dat de kast perfect in de beschikbare ruimte paste. Bovendien bewijst dit project dat stijl en kwaliteit niet duur hoeven te zijn wanneer je zelf aan de slag gaat.

Modern en minimalistisch

De stijl van Eva's project kan het best omschreven worden als modern en minimalistisch. De strakke lijnen en het natuurlijke materiaalgebruik zorgen voor een tijdloze uitstraling die past bij diverse interieurdimensies.

De charme van Multiplex Interieur Populier

Het gebruikte Multiplex Interieur Populier B/BB 15 mm is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook praktische voordelen. Dit materiaal is licht maar sterk, en de fijne houtnerf geeft het meubel een natuurlijke touch. Voor een doe-het-zelver als Eva biedt het de ideale combinatie van werkbaarheid en schoonheid.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eva en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 252,36


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken