Een studentenkamer inrichten met vuren timmerpaneel op maat, door Geert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Geert

Geert

NL

Makkelijk

1 minuut

Geert laat in dit DIY project zien hoe hij een studentenkamer slim en efficient heeft ingericht met op maat gezaagd vuren timmerpanelen. Zo kan hij al zijn spullen, waaronder veel boeken, op een goede manier kwijt. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Geert

Boekenplanken boven het bed, waarbij een plank onder een schuin dak schuift en de lengtes van de boekenplanken ook mooi schuin aflopen. Daarnaast een grote open wandkast voor kleding (met ruimte voor hangen en liggen), boeken, kantoorspullen, beddengoed, handdoeken, toiletspullen en schoenen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb alle vuren platen netjes geschuurd en behandeld met lijnzaadolie. Uit de reststukken van mijn bestelling heb ik met een cirkelzaag (op verstek) de latjes gezaagd waar de planken op liggen en ik heb alle platen en latten even netjes voorgeboord. Omdat alles perfect op de millimeter was gezaagd, kon ik de wandkast vervolgens strak in mekaar zetten, zodat hij zowel op het plafond als op de muren aansluit. De enige aanpassingen die ik verder aan het zaagwerk heb moeten doen betroffen onvoorziene afwijkingen door een doorlopend kozijn linksboven en een kolfje over een ventilatiepijp rechtsonder.

Afmetingen van mijn DIY project

236,0 x 232,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Geert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 582,13


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken