Maatwerk bergruimte met deuren onder schuin dak, door Mike

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mike

Mike

NL

Gemiddeld

2 minuten

Praktische maatwerk bergruimte door Mike

Denk jij weleens na over het optimaal benutten van de ruimte in jouw huis? Mike realiseerde een inspirerend DIY-project waarbij hij een op maat gemaakte bergruimte met deuren creëerde onder een schuin dak. Met behulp van TOSIZE.ie zaagde hij het hout precies op maat, waarbij gebruik gemaakt is van MDF Gegrond van 18 mm dikte.

Opbouw en unieke kenmerken

Het frame van de bergruimte, uitgevoerd in MDF, werd op een ingenieuze wijze en met aandacht voor versteksnijden onder het schuine dak geplaatst. De helderwitte deuren geven het geheel een frisse en moderne uitstraling. De op maat gezaagde panelen sluiten naadloos aan en zorgen voor een gestroomlijnde look, die perfect past in de sfeer van de kamer.

De perfecte plek in huis

Dit maatwerk project van Mike vindt zijn plek in een ruime slaapkamer, waar het onder het raam een praktische én elegante toevoeging is. De bergruimte gaat op in de kamer en biedt zowel visueel als functioneel een meerwaarde. Het strakke ontwerp en de lichte kleur versterken het ruimtelijke gevoel en de grote hoeveelheid opbergruimte maakt het een praktische toevoeging.

Voordelen van zelf maken

Het zelf maken van deze extra opbergruimte brengt vele voordelen met zich mee. Zo heb je de vrijheid om de maatvoering en het materiaal volledig naar eigen voorkeur en behoefte aan te passen, waardoor je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Bovendien biedt een dergelijk DIY-project de mogelijkheid om te besparen op de kosten, aangezien je zelf de handen uit de mouwen steekt.

De stijl van het project

Mike's project kan het beste beschreven worden als minimalistisch en modern. De strakke lijnen en eenvoudige vormgeving zorgen voor een tijdloze uitstraling die moeiteloos integreert met verschillende interieurstijlen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor iedereen die zowel functionaliteit als esthetiek belangrijk vindt.

Voordelen van MDF Gegrond

De keuze voor MDF Gegrond 18 mm als materiaal voor dit project is niet zomaar gemaakt. Dit type hout staat bekend om zijn gladde oppervlak, dat ideaal is voor een verfklare afwerking. Daarnaast is MDF Gegrond makkelijk te bewerken en heeft het een consistente kwaliteit, wat het ideaal maakt voor nauwkeurig maatwerk zoals dit.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mike en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 223,81


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken