3 ladeblokken en een gereedschapskist in gesneden natuurlijke MDF, van Bastien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bastien

Bastien

FR

Makkelijk

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat Bastien zien hoe hij op maat gezaagd MDF gebruikte om zijn eigen ladeblokken en gereedschapskist te maken. Hieronder vindt u meer informatie over zijn aanpak en ervaring.

Beschrijving van Bastien

Op zoek naar praktische opbergruimte ben ik onlangs begonnen met het maken van drie meubelstukken met elk twee lades, en een gereedschapskist met deksel. De noodzaak om de ruimte te optimaliseren heeft mij ertoe aangezet deze functionele meubelstukken te ontwerpen zonder gebruik te maken van specifiek gereedschap. Het productieproces, hoewel soms complex, resulteerde in meer dan bevredigende resultaten. Deze gepersonaliseerde creaties voldoen effectief aan mijn initiële behoefte aan opslag, zonder afhankelijk te zijn van geprefabriceerde oplossingen.

Hoe ik dit project heb afgerond

Voor het lademeubilair ben ik begonnen met het monteren van de meubelstructuur. Vervolgens heb ik de lades gemonteerd en vernis aangebracht om ze te beschermen en een esthetische uitstraling te garanderen. Om het af te maken, heb ik de twee laden aan elk meubelstuk bevestigd met stevige ladegeleiders. Voor de gereedschapskist heb ik de onderdelen samengevoegd om een ​​doos en het deksel te verkrijgen. Tenslotte heb ik een zorgvuldige afwerking aangebracht om een ​​esthetische uitstraling te garanderen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

70,0 x 40,0 x 36,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bastien en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 246,85


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken