Je bent hier: Brede vakkenkast van 6 meter, door Pim en Marloes

Brede vakkenkast van 6 meter, door Pim en Marloes

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

We hebben in de woonkamer een vakkenkast laten maken over de hele breedte tussen 2 muren, bijna 6 meter breed! We wilden graag een echte eye-catcher realiseren, en dat is in onze ogen gelukt!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben urenlang op Pinterest besteed om inspiratie op te doen, en daarna een afspraak gemaakt in de OPMAATZAGEN.nl showroom. Ivonne heeft goed met ons meegedacht, en vanuit een gezamenlijke tekening zijn wij uiteindelijk op dit ontwerp gekomen. Wij vonden het belangrijk dat de kast rustig oogt, maar tegelijkertijd speels en een echte eye-catcher.

Het rustige effect hebben we gerealiseerd door alle liggers en staanders door te laten lopen, zowel horizontaal als verticaal. Het speelse effect hebben we op meerdere manieren gecreëerd; het diepteverschil tussen de dichte onderkant en de open bovenvakken, de spotjes, de 2 grote eiken inzetvakken, en uiteraard de kleuren. De kast was heel makkelijk in elkaar te zetten; de kast stond in een dag, en daarna hebben we nog een halve dag nodig gehad voor de spotjes en de achterwanden. De spotjes werken op Philips Hue, waardoor de kast de hele dag sfeer geeft.

Het meeste werk was het afwerken van de kast; het gronden en spuiten heeft ongeveer 5 dagen werk gekost. Wij vinden het resultaat geweldig, en zijn blij met onze unieke kast!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 259,0 cm
Breedte: 590,0 cm
Diepte: 55,0 cm/40,0cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Wij zijn heel blij met de service van OPMAATZAGEN.nl. Ivonne heeft ons goed geholpen bij het ontwerpen van de kast, maar ook bij het doorvoeren van kleine wijzigingen tot aan de uiteindelijke bestelling. De kast was heel makkelijk in elkaar te zetten, doordat elke plank apart gelabeld was en de werkbeschrijvingen heel duidelijk waren.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Afmetingen
Hoogte257,0 cm
Breedte590,0 cm
Diepte44,0 cm
Kleur
Indeling
Aantal open vakken20
Aantal vakken met dubbele deurtjes5 (5x MDF Blank 18 mm)
TV-nis1 x MDF Blank 22 mm
Dikte staanders en liggers
Staanders binnenin4,0 cm
Liggers binnenin4,0 cm
Buitenranden
Bovenrand4,0 cm
Onderrand4,0 cm
Linkerrand4,0 cm
Rechterrand4,0 cm
Extra opties
Legplanken10 (10x MDF Blank 18 mm)
Aantal uitsparingen voor spotjes6,0 | ø 55,0 mm
AchterwandJa: MDF Blank 9 mm
Voorkeur qua levering
Product eigenschappen
1 x
5.467,00
5.467,00
1 x
2
2
2 x
250,00
250,00
2 x
Schets
Overige gebruikte items
Gerelateerde projecten
>