Zelf ontworpen vakkenkast op maat met TOSIZE Furniture, door Werner

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Werner

Werner

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Werner

Het zijn 2 kasten tegen elkaar aan. Vanwege onze uitbouw hebben we een stuk muur naar binnen, om dit verschil in de wand weg te werken hebben we nu een diepe en ondiepe kast besteld en deze tegen elkaar dus aan gemonteerd. De kast is in een kleur geschilderd, zelfde als de wand. Zo zie je niet eens dat er diepte verschil in de kast zit. En dit maakt het juist zo leuk, qua accessoires in de vakken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We wilden genoeg opbergruimte, maar niks in zicht. Het fijne is dat je alles zo kan tekenen hoe jij het wilt. Van plank tot draairichting, alles is op jouw wens aan te passen. Wij wilden een vakkenkast, maar met veel opbergruimte (dichte vakken). Niet ergens anders kunnen vinden en dit is uiteindelijk veel leuker en beter want het is een gepersonaliseerde kast!! Resultaat: een kast waar we nog heel veel jaren van gaan genieten. Aanrader voor iedereen!

Afmetingen van mijn DIY project

245,0 cm lang en 220,0 cm breed. De diepte van linkerkast is 24,0 cm en rechter kast 40,0 cm.

Mijn kluservaring

Duidelijke communicatie en direct hulp als je er niet uitkomt. Bij ons kwamen er maar geen planken in een kast, systeem deed het niet. Gebeld en een medewerker heeft de planken toegevoegd.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.572,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken