Zelf ontworpen en geschilderde vakkenkast van TOSIZE Furniutre, door Marieke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Marieke

Marieke

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Marieke

Voor mijn woonkamer was ik al een tijd op zoek naar een passende kast. Vanwege het hoge plafond kwamen de niet-op-maat gezaagde kasten niet goed tot hun rechts. Na speurwerk op het internet kwam ik bij OPMAATZAGEN.nl terecht. Hier heb ik via de software een poging gedaan om zelf de kast te ontwerpen. In het begin was het even uitzoeken wat de mogelijkheden waren en hoe de software precies werkte. Zelf heb ik het ontwerp meermaals aangepast en ook enkele dagen laten liggen voordat ik het heb besteld. Ik was nerveus over hoe het er uiteindelijk uit ging zien maar heb nog geen moment spijt gehad.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De levering van de kast gaat op afspraak. Erg fijn. Het grootste werk van het project zit in het schuren en schilderen van de kastonderdelen. Ik heb er voor gekozen om de onderdelen van de kast in MDF-grondverf en de eerste laklaag te verven alvorens ik de kast in elkaar heb gezet. De tweede laklaag is een mooie afwerking als de kast eenmaal staan. Tip: bestel een stuk MDF of wat samples om verschillende kleuren uit te proberen en uiteindelijk de goede kleur te kiezen.

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte: 275,0 cm
Breedte: 250,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.781,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken