Zelf ontworpen wandkast van zelf te schilderen MDF, door Julien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Julien

Julien

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Julien

Wij hebben een prachtige wandkast op maat voor in de woonkamer ontworpen en in elkaar gezet. De vier gesloten kasten met deurtjes aan de onderzijde van de kast geven veel opbergruimte. Dankzij het duidelijke stappenplan was het eenvoudig om de kast in elkaar te zetten. Nadat we de kast in elkaar hadden gezet hebben we de kiertjes dicht geplamuurd en geschuurd. Daarna hebben we een speciale MDF grondverf aangebracht en daarna afgelakt met 2 lagen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Omdat onze woonkamer op de eerste verdieping is, waren wij op zoek naar een kast die wij zelf konden opbouwen. Een kant en klare kast past immers niet door ons trapgat. Na het online zoeken kwamen we al snel uit bij OPMAATZAGEN.nl. Wij hadden al een eerste idee over de uitvoering, maar een bezoek aan de showroom i.c.m. het persoonlijke advies hebben ons geholpen met ons definitieve ontwerp. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte: 230,0 cm Hoogte: 230,0 cm Diepte: 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 1.404,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken