Vakkenkast op maat naast schouw met TOSIZE Furniture, door Leon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Leon

Leon

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Leon

Wij hebben een vakkenkast gemaakt naast de schouw. De ruimte naast de schouw en raam was beperkt dus het werd een smalle vakkenkast van 89,0 cm breed en 258,0 cm hoog en 36,0 cm diep in zwart eiken meubelpanelen van 28 mm dik. Voorwaarden voor de vakken was dat we er ook wat hoge voorwerpen in kunnen plaatsen zoals bijvoorbeeld een lamp en een vaas. Uiteindelijk werd het een ontwerp met verspringende vakken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst de exacte maten voor de kast met de vakverdeling naar onze wensen bepaald. Daarna aan slag met de ontwerptool van TOSIZE Furniture. Wat een handige tool om je kast te ontwerpen! Je ziet de uitwerking en eventuele aanpassingen in 3D meteen op het scherm. Uiteindelijke ontwerp verzenden en betalen ging probleemloos. Daarna kregen we nog een mail om alles nog een keer te controleren voordat ze aan de slag gingen. Na 4 weken kregen we de kastonderdelen netjes, onbeschadigd en zorgvuldig verpakt aangeleverd door de transporteur op een pallet. Werden trouwens prima op de hoogte gehouden van leveringstijd. Met de bijgevoegde bouwtekening en genummerde onderdelen en duidelijke handleiding was de kast in 1 middag makkelijk in elkaar gezet. De maten komen exact overeen met onze ingezonden bouwtekening Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

89,0 cm breed x 258,0 cm hoog en 36,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.265,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken