Zwart badkamermeubel van MDF Vochtwerend Zwart, door Marit

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marit

Marit

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Marit

Ik heb een badkamermeubel gecreëerd dat perfect past in de nis van mijn badkamer. Het meubel is vervaardigd van op maat gezaagde planken, uitgekozen en besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Na het zorgvuldig opmeten en uittekenen van het ontwerp, heb ik de planken geschuurd en voorzien van twee lagen zwarte matte lak voor een strakke afwerking. Het meubel is stevig geplaatst met behulp van high tack kit en zijprofielen, waardoor het perfect past in de beschikbare ruimte. Na het plaatsen van de wasbak, het afkitten met siliconenkit en het bevestigen van de kraan en deurtjes, is het meubel afgewerkt met handgreepjes en een grote spiegel met ingebouwde lichtbron.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het proces begon met het nauwkeurig opmeten en uittekenen van het ontwerp op papier, gevolgd door het bestellen van op maat gezaagde planken Zwart MDF Vochtwerend bij OPMAATZAGEN.nl. Nadat ik het gat voor de wasbak had gezaagd en de juiste gaten voor de afvoer had voorbereid, werden alle planken zorgvuldig geschuurd en tweemaal voorzien van zwarte matte lak voor een duurzame afwerking. Vervolgens werd het oude meubel verwijderd en de nis grondig schoongemaakt. De zijpanelen werden stevig bevestigd met high tack kit, terwijl de bovenste plank er bovenop werd gemonteerd. De onderste plank werd bevestigd met zijprofielen voor extra stabiliteit. Na het plaatsen en kitten van de wasbak en het afkitten van de zijkanten, werden de kraan en deurtjes correct gemonteerd. Tot slot werden handgrepen toegevoegd aan de deurtjes en werd een grote spiegel met ingebouwd licht geïnstalleerd als finishing touch.

Afmetingen van mijn DIY project

78,0 cm breed
50,0 cm diep 
60,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marit en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 143,68


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken