Zelf ontworpen vakkenkast op maat met TOSIZE Furniture, door Ivar

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Ivar

Ivar

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Ivar

Wij wilde meer opbergruimte beneden hebben. En er was een wens voor een vak waar we bloemen in konden zetten. Stad en land afgezocht maar het was of net niet of heel duur. Toen kwamen we via een huiswarming bij OPMAATZAGEN.nl. Op de site konden we aan de slag met het volledig zelf ontwerpen. We wilde een speelse kast met open en dichte vakken en dat is gelukt. Het puzzelen op de site was al erg leuk om te doen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Op zich zijn wij best redelijke doe-het-zelf-ers. Maar deze instructie was echt super simpel. Eerst hebben we alles uitgelegd/gesorteerd en vervolgens was het van links onder naar rechts boven werken, dit was redelijk niveau Ikea-pakket. Iedereen kan dit in elkaar zetten! Vervolgens kast beetje bijgewerkt met opvulmiddel, opschuren en in grondverf. Daarna met de kleur Bolder Lichen van Flexa afgewerkt. Ook zijn er 4 dimbare spotjes in gezet. Tip was om de gehele kast eerst in elkaar te zetten (behalve deuren en planken) en dan schilderen.

Afmetingen van mijn DIY project

235,0 cm hoog, 265,0 cm breed, 50,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.897,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken