Vakkenkast op maat met TOSIZE Furniture, door Lavinia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Lavinia

Lavinia

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Lavinia

We hebben bij een al ‘bestaande’ vakkenkast de maten aangepast, zodat deze bij ons en ons interieur en wand past. De beschrijving was duidelijk en zo kon je stap voor stap de kast van beneden naar boven opbouwen. We hebben eerst alles gesorteerd en de beschrijving goed gelezen alvorens te beginnen. We hebben ook naar de video’s gekeken, zodat nog duidelijker werd wat we precies moesten doen. Uiteindelijk heel simpel om de kast op te bouwen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben eerst op zoek gegaan naar een bestaande vakkenkast die ik mooi vond qua vakken en toen heb ik onze wand opgemeten en maten (breedte en hoogte) wat ik graag wilde opgeschreven. Toen ben ik de kast zelf gaan aanpassen in het programma op de site, waar je heel makkelijk staanders en liggers kan verschuiven. Uiteindelijk ook mail contact gehad om de schets en maatvoering naar mijn wens te krijgen. Dit kan eigenlijk iedereen.

Afmetingen van mijn DIY project

220,0 cm hoog en 180,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.194,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken