Vakkenkast op maat met TOSIZE Furniture, door Rachel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

rachel

rachel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Rachel

Een wandkast op maat voor in de eethoek. Met de vier kasten aan de onderzijde hebben we veel opbergruimte erbij gekregen. Het in elkaar bouwen van onze kast was door de duidelijke beschrijving snel voor elkaar. Ik zag daar eerlijk gezegd tegenop maar het verliep écht zo soepel als de filmpjes die ik voorbij zag komen op de website. Nadat de kast stond hebben we de kiertjes dicht geplamuurd en geschuurd. Daarna hebben we de kast in de primer gezet en geschilderd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na lang rond gekeken te hebben en ideeën op te hebben gedaan op internet en pinterest wist ik precies hoe ik mijn kast voor mij zag. OPMAATZAGEN.nl heeft dit voor ons weten te realiseren. Omdat je je kast precies zo kan ontwerpen als je wilt. In de woonwinkels kon ik het namelijk niet vinden. Ik wilde vooral wat grotere vakken om het ruimtelijk te laten ogen. Naar mijn mening is dit goed gelukt. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte: 252,0 cm

Breedte: 264,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.816,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken