Ruimte onder trap dichtmaken: schuine trapkast afwerking door Marina

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marina

Marina

NL

Gemiddeld

2 minuten

Maak zelf een functionele gangkast onder je trap

Zie je die ongebruikte ruimte onder je trap en vraag je je af hoe je deze praktisch en mooi kunt benutten? Marina heeft een inspirerend DIY-project gerealiseerd door deze ruimte om te toveren tot een stijlvolle gangkast. Een eenvoudige oplossing voor extra opbergruimte die je zelf kunt maken!

Schommelend tussen stijl en functie

Met haar strakke afwerking en de keuze voor MDF Gegrond 18 mm is de onderkant van de trap getransformeerd tot een aantrekkelijke opslagplek. De gegronde ondergrond maakt dat het paneel eenvoudig te schilderen is. Het schuine ontwerp van de kastdeuren maakt gebruik van elke centimeter onder de trap, terwijl het tegelijkertijd een speels element toevoegt.

Een slimme oplossing in de hal

De hal is vaak het eerste wat je ziet als je een huis binnenkomt. Het is daarom cruciaal om deze ruimte niet alleen praktisch, maar ook stijlvol in te richten. Marina's zelfgemaakte gangkast onder de trap straalt rust en orde uit en is een perfect voorbeeld van hoe je met eenvoudige middelen een ruimte kunt transformeren.

Waarom zou je deze trapkast zelf maken?

Flexibiliteit is een van de grootste voordelen van dit project. Je kunt bij OPMAATZAGEN.nl het MDF op maat laten zagen en zo perfect laten aansluiten op je eigen trap. Dit bespaart geld en zorgt ervoor dat het project werkelijk uniek wordt. Bovendien geeft het werken met op maat gezaagde platen jou de vrijheid om elk soort materiaal en afwerking te kiezen die je voor ogen hebt.

De stijlvolle afwerking van Marina's project

Bij dit project harmoniseert de moderne, minimalistische stijl met het interieur. De strakke lijnen en frisse uitstraling geven de hal een opgeruimd gevoel en bieden tegelijkertijd een praktische oplossing voor opslag.

De voordelen van MDF Gegrond 18 mm

MDF Gegrond 18 mm is ideaal voor dit soort projecten. Het is een sterk materiaal dat gemakkelijk op maat te zagen is. Bovendien is de grondlaag reeds aangebracht, wat betekent dat je minder voorbereidend werk hebt voor het schilderen. Het is een veelzijdig materiaal dat je in staat stelt met precisie en gemak te klussen. Dit maakt MDF Gegrond 18 mm een verstandige keuze voor iedereen die een simpel, maar op maat gemaakt DIY-project wil realiseren zoals de handige trapkast van Marina.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marina en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 55,71


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken