TOSIZE Furniture vakkenkast door Aline en Sam

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Aline

Aline

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Aline

We waren al een tijdje op zoek naar een kast met veel opslagruimte voor in onze woonkamer/keuken, maar konden maar niet het juist formaat of kleur vinden. OPMAATZAGEN.nl was hiervoor de perfecte uitkomst! We hebben ons laten inspireren door andere TOSIZE Furniture onderwerpen en hier onze eigen twist aan gegeven. OPMAATZAGEN.nl was snel bereikbaar voor de handige tips, waardoor het gemakkelijk was onze ideale kast te ontwerpen. Tip: plak het schilderstape de formaten van de kast af op de muur, om zo alvast een idee te krijgen van de afmetingen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na ongeveer 8 weken werd de kast geleverd. Het in elkaar zetten was inderdaad echt zo gemakkelijk als wordt beloofd, waardoor het in een middag klaar was. De kast is van stevig, mooi materiaal gemaakt. We misten alleen enkele schroefjes bij de levering, maar deze werd snel nagestuurd. Het MDF was al gegrond, waardoor het nog 2-3 lagen verf nodig had. We hebben het niet geplamuurd/geschuurd. Het verven van de deurtjes was nog best een klus om het goed op te laten dragen. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

270,0 x 240,0 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.106,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken