Industrieel

Stoer en industrieel, dat is de look waar we tegenwoordig allemaal gek op zijn. Ruwe materialen en minimalistische ontwerpen geven een moderne en onderscheidende uitstraling aan elk interieur. En het beste van alles? Je kunt deze stijl gemakkelijk thuis creëren met op maat gezaagde materialen zoals eiken, multiplex, vuren of grenen.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van een stoere eettafel met een metalen onderstel en een blad van op maat gezaagd multiplex of vuren. Of een minimalistische boekenplank van mdf, die je zelf kunt schilderen of verven in een industriële kleur zoals zwart of grijs.

Met op maat gezaagde vuren of grenen planken kun je een prachtige open kast maken die past bij de stoere en industriële stijl. Of wat dacht je van een houten bedframe dat je zelf kunt ontwerpen en bouwen?

Het mooie van deze stijl is dat je gemakkelijk verschillende materialen en kleuren kunt combineren. Gebruik bijvoorbeeld een mix van hout en metaal om een ​​industrieel gevoel te creëren, of combineer op maat gezaagde planken van verschillende lengtes en breedtes om een ​​unieke wandplank te maken.

Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met op maat gezaagde materialen om je eigen stoere en industriële meubels en accessoires te maken. Het is niet alleen leuk om te doen, maar het zal ook zeker een unieke uitstraling aan je interieur geven.