Van een klassieke oude keukendeurtjes, naar nieuwe strakke keukendeurtjes, door Rene

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rene

Rene

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Deze pagina vertelt het verhaal van René, die zijn keukenkasten een make-over heeft gegeven door de oude klassieke deurtjes te vervangen door strakke nieuwe deurtjes. Rene deelt zijn ervaring en stappen om deze transformatie te realiseren. Met zijn DIY-aanpak heeft Rene een frisse uitstraling aan zijn keuken gegeven en tegelijkertijd geld bespaard. Ontdek hoe je jouw keuken een nieuwe look kunt geven met deze handige tips.

Omschrijving van Rene

Zoals op de foto’s te zien zijn hadden wij een oude Bourgondische keuken. Vooral de deurtjes waren niet meer fijn. Ik wilde van het profiel al en mooie gladde deuren. Maar ze moesten vochtwerend zijn. De rest van de keuken was nog goed, dus een nieuwe keuken was niet de bedoeling. We hebben diverse maten deuren en lades. Alles doorgegeven en tot op de mm is alles perfect verwerkt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Oude deuren en lades opgemeten. Behoorlijk aantal en ook diverse maten. Via Google op deze site gekomen omdat het materiaal vochtwerend moest zijn, omdat het in de keuken zou komen. Blijkt dat het - voor ons - ook nog de juiste ondergrond kleur heeft. Deze bestelling doorgegeven en tot op de mm helemaal perfect geleverd. We hebben een gaten boor gekocht om de scharnieren over te zetten. Ging ook soepel. Gaatjes geboord voor de nieuwe klinken, en afgelakt met een krasbestendige blanke lak. Helemaal super. Wij hebben een keuken die nog heel wat jaren door kan gaan. Bedankt!

Afmetingen van mijn DIY project

Diverse maten. Zie bestelling.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rene en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 251,15


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken