TOSIZE Furniture maatwerk TV kast, door Floor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Floor

Floor

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Floor

Wij waren op zoek naar een mooie tv-kast waar onze 65 inch tv in kon, door de configurator konden wij deze perfect samenstellen en alle afmetingen nauwkeurig kiezen. Wij kwamen op het idee doordat we een voorbeeld op de site van OPMAATZAGEN.nl zagen, alleen was die kast net te klein voor ons dus hebben wij een kast geconfigureerd wat precies aan onze wensen voldeed. Wij zijn er erg blij mee en het staat prachtig in onze woonkamer.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Doordat wij een goed idee hadden van wat we wilden was het configureren makkelijk. Toen het pakket bij ons op de stoep stond hebben wij alle materialen netjes gesorteerd (maakt het een stuk makkelijker) en hebben wij de kast met 2 personen in een middag in elkaar gezet, de beschrijving was erg duidelijk en makkelijk te volgen en de montage ging heel makkelijk en soepel. Alle benodigde spullen waren meegeleverd en materialen zoals deurscharnieren zijn supermakkelijk te monteren.

Afmetingen van mijn DIY-project

De kast is 2600 mm hoog en 3000 mm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 4.187,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken