Wandplanken van Eiken, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan

Jan

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wandplanken voor slaapkamer voor decoratie en sfeer. De planken zijn bevestigd met industriële dragers. Ze zijn afgewerkt met een blanke lak waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Stap 1 is het opmeten van de juiste maten. Daarna is stap 2 heel eenvoudig. Je gaat naar de internetpagina van OPMAATZAGEN.nl en maakt een keuze van het hout dat je wilt gebruiken. Wij hebben gekozen voor het gebruik van Eiken. Vervolgens voer je de maten in en kies je voor afwerking. De planken die wij gebruiken zijn niet afgewerkt om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te hebben.
Als de planken binnen zijn boor je als stap 3 gaten in de muur met een steen- of betonbouw. Je stopt de juiste maat plug in de muur en bevestigt met een schroevendraaier de dragers aan de muur. Daarna monteer je de planken en is de klus geklaard. Heel eenvoudig! En het resultaat is prachtig.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

17,0 cm x 140,0 cm x 2,6 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken