De perfecte buffetkast van zwart eiken meubelpaneel, door Michelle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Michelle

Michelle

NL

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

Michelle deelt haar DIY-project waarin ze een prachtige buffetkast heeft gemaakt van zwart eiken meubelpaneel. Haar stapsgewijze gids en handige tips laten zien hoe je een stijlvolle opbergoplossing kunt creëren die perfect bij je interieur past. Leer van haar ervaring en maak je eigen buffetkast voor een functionele en elegante toevoeging aan je huis.

Omschrijving van Michelle

Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar de perfecte buffetkast. Speels en open met verschillende vakken, maar onderin veel ruimte om verborgen op te ruimen. Nergens konden we precies vinden wat we zochten, en een handgemaakt meubel door een timmerman zou veel te duur worden. Via OPMAATZAGEN.nl ontwierpen we de perfecte kast!

Hoe ik dit project gemaakt heb

De planken werden netjes op een pallet geleverd, elke plank voorzien van een uniek getal of letter. Gelukkig hebben we de ruimte, dus we konden alle planken goed uitleggen en aan de slag! De onderste laag was wat gepuzzel, en daar was een extra paar handen handig geweest (omdat het nog niet stabiel is bleven de staanders van 90cm hoog niet los staan). Maar vanaf de eerste laag was het prima te doen met zijn tweeën. De planken waren keurig op maat en de deurtjes waren eenvoudig te monteren. Helaas zijn we alleen de plankjes voor in de deurtjes vergeten te bestellen

Afmetingen van mijn DIY project

200x200 cm

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 2.078,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken