Stoere, zwarte eetkamerbank met bijpassende vakkenkast op maat, door Dennis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Dennis

Dennis

NL

Makkelijk

1 minuut

Dennis en zijn vrouw kozen er voor om een maatwerk vakkenkast te kopen bij ons van mat zwart gemelamineerd plaatmateriaal. Geheel afgestemd naar hun wensen, hebben zij nu een mooie zwarte vakkenkast in hun woonkamer met voldoende opbergruimte. Bij de vakkenkast hebben ze een zwarte eetkamerbank gemaakt, waardoor het geheel 1 wordt. Een prachtig resultaat!

Omschrijving van Dennis

Inspiratie opgedaan door de DIY-pagina van OPMAATZAGEN.nl. Hierdoor zijn we naast de vakkenkast ook op de eetkamerbank gekomen. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor dat we een maatwerk vakkenkast gingen kopen, bezochten we de showroom van OPMAATZAGEN.nl. Het was erg prettig om daar de materialen van de kasten in het echt te zien en te voelen. Uiteindelijk heeft het directe contact ons doen overtuigen om een maatwerk vakkenkast te kopen bij hen. Het mat zwart gemelamineerde materiaal zag er prachtig uit, waardoor we nu een chique vakkenkast in huis hebben die ook nog erg ruim is.

Omdat onze vorige bank aan vernieuwing toe was, hebben we ook een zwarte eetkamerbank gemaakt. Nu hebben we een stoere moderne woonkamer. 

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken