Dressoir op maat van MDF Lakdraag, door Kathleen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kathleen

Kathleen

NL

Makkelijk

2 minuten

Kathleen heeft dressoir ‘GIJS’ gemaakt met MDF. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn!

Het dressoir van Kathleen

Kathleen heeft met MDF een dressoir gemaakt voor in de woonkamer. De TV staat mooi tentoongesteld op het dressoir terwijl de rest nestjes is weggewerkt achter de push-to-open deurtjes. Om het geheel nét wat mooier af te werken heeft Kathleen het dressoir grijs geverfd en de deurtjes wit, mooi he?

Meubels maken van MDF

MDF is een veelzijdig plaatmateriaal. Omdat het gemaakt wordt van kleine houtvezels die worden geperst tot een plaat kan er tijdens het productieproces van alles worden toegevoegd om de eigenschappen van het materiaal aan te passen. Dit komt goed van pas als je meubels voor specifieke toepassingen wilt gaan maken of als je tijd wilt besparen tijdens het behandelen van het materiaal. Zo is er bijvoorbeeld MDF Vochtwerend V313, wat toegepast kan worden in vochtige ruimtes binnenshuis, MDF Exterieur voor buitentoepassingen en MDF met een grondlaag of lakdragende folie, wat direct overgeschilderd kan worden. Voor elke klus dus wel een geschikte plaat! Al deze MDF platen zijn gemakkelijk te bewerken en hebben een hoge buigsterkte, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor het maken van hoogwaardige meubels.

(Fotocredits: @kathleenkennedie op Instagram)

Bekijk nu ons assortiment aan MDF!

Bestel het dressoir van Kathleen!

Vind je het dressoir van Kathleen ook zo tof. Bestel dan dit meubel op maat door hem toe te voegen aan je winkelwagen. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Start met bestellen

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken