Schouw meubel van 30 mm zwart MDF, door Hans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hans

Hans

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit project laat Hans zien hoe hij een kast voor zijn schouw op maat heeft gemaakt. Het resultaat is een perfect op zijn interieur aansluitend meubel gemaakt van op maat gezaagd zwart MDF 30mm. 

Omschrijving van Hans

We hadden plannen om aan onze schouw een stuk bij aan te bouwen om een pellet-kachel aan te sluiten. Omdat we reeds ervaring hadden met de webshop en online bestellen van gezaagd plaatmateriaal, besloten we om een kast toe te voegen aan één zijde om het geheel wat aan te kleden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We zijn gestart met het gedeelt waar de kast moet komen op te meten. Dan werden er verschillende plannen getekend. We besloten het plan met de drie-hoekige planken te weerhouden omdat dit een speels karakter toonde waar we wel van hielden. We kozen ingegleurde zware MDF van 30mm dik. De maten werden doorgegeven en alles werd keurig op maat geleverd. Na het monteren van de kast, staat deze nu mooi te blinken naast onze nieuwe pelletkachel.

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte 40,0cm
Lengte 40,0cm
Hoogte 220,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Hans en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 742,84


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken