Gouden Woonkamer TV en zitmeubel kast, door Tim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Fam

Fam

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Gouden Woonkamer TV en zitmeubel kast incl zitgedeelte over een breedte van 4 m en 2,5 m hoog, greeploze drr er uurtjes, alles van dik mdf gespoten in Goud!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eigen ontwerp gemaakt en in overleg met OPMAATZAGEN.nl samen steeds beter gemaakt. In de showroom de inspiratie en check gezien om de kast in goud uit te voeren. OPMAATZAGEN.nl kan binnen 3 weken na akkoord ontwerp al leveren en indien gespoten wordt de kast ook gratis geleverd en netjes gemonteerd. De pint is netjes uitgespaard en de TV is samen opgehangen waardoor alles einde van een dagdeel geheel gereed is, naar alle tevredenheid!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

4m x 2,50 hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken