Thuiswinkel Waarborg

Platenkast Multiplex Populier 30 mm, door Tim

Platenkast Multiplex Populier 30 mm, door Tim
Platenkast Multiplex Populier 30 mm, door Tim
Platenkast Multiplex Populier 30 mm, door Tim
Platenkast Multiplex Populier 30 mm, door Tim

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Voor mijn bescheiden platencollectie heb ik een kastje gemaakt waar ook mijn platenspeler op past en ik mijn SONOS speakertje en toebehoren in kan verstoppen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Voor de start heb ik op mijn computer een tekening gemaakt van de ideale platenkast. Twee bakken voor de platen en daartussen een plateau voor de platenspeler. Onder het plateau wil ik mijn SONOS speaker kunnen plaatsen en er komt een wandje achter om de kabels, versterker, etc. te kunnen opbergen.

Voor de bevestiging van de planken heb ik deuvels en houtlijm gebruikt. Doordat alle planken in elkaar vallen, is de constructie van zichzelf al erg stevig.

Ik ben begonnen met het boren van de gaten. Ik ben niet zo handig, dus dat ging niet bij ieder gat direct zo perfect als ik wilde, maar doordat je de bevestigingspunten helemaal niet ziet kon ik af en toe smokkelen door het tweede gat te boren.

Toen ik alle gaten had geboord heb ik het kastje met lijm in elkaar gezet. Op de bodemplaat heb ik eerst de rechterkant gelijmd, omgedraaid en op de bodem bevestigd. Daarna hetzelfde met de linkerkant en tot slot het plateau.

Uiteindelijk heb ik wat gaten geboord voor de kabels en 2 stalen poten gekocht om het kastje op te zetten.

De planken waren precies de juiste maat, dus het paste allemaal perfect. Ik ben heel blij met mijn kastje.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

125,0 cm × 50,0 cm × 73,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Fijne club hoor OPMAATZAGEN.nl. De website is heel duidelijk en het persoonlijke advies is dat ook. Dit was nooit gelukt zonder jullie hulp. Dank!

Geen resultaten gevonden