Een vakkenkast van MDF Zwart V313, door Maayke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Maayke

Maayke

NL

Makkelijk

2 minuten

Zou jij ook de ontwerper willen zijn van je eigen maatwerk vakkenkast voor in je woonkamer? Maayke is je hierin voorgegaan. Zij heeft door middel van onze configurator naar haar wensen een maatwerk vakkenkast besteld. Zo heeft zij gekozen voor MDF zwart V313 met een mix tussen open en gesloten vakken. Hierdoor kan zij spullen uit het zicht halen door middel van de deurtjes. Bekijk hier haar zwarte MDF maatwerk vakkenkast! 

Omschrijving van Maayke

Maayke heeft een vakkenkast op maat ontworpen en laten maken van MDF Zwart. Dit kan bij OPMAATZAGEN.nl tot op de millimeter nauwkeurig. Lees hier meer!

De kast van Maayke

Maayke heeft een imposante vakkenkast gemaakt van MDF Zwart V313. Deze kast heeft ze zelf ontworpen en besteld via onze maatwerk configurator. Zoals je kunt zien heeft ze hem helemaal op maat gemaakt naar haar eigen wensen. Met een mooie mix tussen open en gesloten vakken is er genoeg ruimte om van alles op te bergen. Pronkstukken kunnen in de open vakken en de spullen die je niet per sé in het zicht wil hebben kunnen achter de deurtjes. Deze deurtjes zijn voorzien van een push-to-open systeem, waardoor ze geen greepjes nodig hebben. Blijft de kast lekker strak!

Wil je zelf ook een vakkenkast ontwerpen en online bestellen? Download dan ons schetspapier, teken jouw kast uit en zet alle specificaties in onze maatwerk configurator. Je ziet dan gelijk de prijs van jouw kast en kunt hem direct bestellen!

Ontwerp jouw eigen vakkenkast met ons schetspapier

Bestel jouw maatwerk vakkenkast online!

Een kast maken van MDF Zwart

De vakkenkast van Maayke is gemaakt van MDF Zwart V313. Dit is een vochtwerende variant van MDF die tot in de kern zwart is gekleurd. Hier en daar zie je de houtvezels nog terug waarvan het materiaal is gemaakt, wat ervoor zorgt dat het materiaal een gemêleerd uiterlijk heeft. Voor een duurzame toepassing van het materiaal is het nog wel belangrijk dat je het MDF nog afwerkt. Dit kun je doen met een transparante lak, zodat het uiterlijk hetzelfde blijft.

MDF Zwart V313 in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

255,0 × 300,0 × 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken