Underlayment kastdeuren voor een warme sfeer op je slaapkamer, door Eline

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Eline

Eline

NL

Makkelijk

1 minuut

Ben jij ook op zoek naar plaatmateriaal voor nieuwe kastdeuren voor je kastenwand voor in je slaapkamer? Creëer dan net zoals Eline een warme sfeer op je slaapkamer door de kastdeuren van underlayment plaatmateriaal te maken. Om de kast helemaal af te maken koos Eline voor leren greepjes. Bekijk hier het resultaat!

Omschrijving van Eline

In onze nieuwe woning wilden we graag kastdeuren op maat maken van underlayment gemaakt voor onze kastenwand op onze slaapkamer. Dit zorgde voor een warme sfeer.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In onze nieuwe woning wilden we graag een warme sfeer door onder andere gebruik te maken van underlayment. Op onze slaapkamer wilden we dit ook gebruiken voor onze kastenwand. Als basis voor onze kastenwand gebruikten we de pax kasten van ikea. We wilden graag deuren die passen bij onze stijl en maakten prachtige deuren van underlayment. We boorden gaten in de deuren om de scharnieren te bevestigen. We werkten het af met leren greepjes en creëerden zo onze kastenwand helemaal naar onze smaak!

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte 49,5cm hoogte 237,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eline en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 312,36


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken