Garderobekast

Is jouw garderobekast aan vervanging toe? Waarom ga je niet voor een zelfgemaakte garderobekast op maat? Een garderobekast maken hoeft niet complex te zijn, want je kunt jouw ontwerp met ons delen via onze maatwerk configurator en dan maken wij jouw garderobekast op maat! Wat voor garderobekast ga jij maken?

Garderobekast met schuifdeuren

Schijfdeuren zijn tegenwoordig heel populair. Logisch ook, want schuifdeuren geven niet alleen een leuke sfeer in het interieur, ze hebben ook veel minder ruimte nodig om te openen. Bij een grote garderobekast worden de schuifdeuren vaak voor de kast zelf aan het plafond bevestigd. Dus als jij een mooie garderobekast met schuifdeuren wilt hoef je alleen maar een praktische open vakkenkast te ontwerpen en door ons op maat laten zagen. Vervolgens kun je een mooie set schuifdeuren uitzoeken en voilà, jouw garderobekast met schuifdeuren is af.

Garderobekast renoveren

Een garderobekast is vaak groot en ook vaak vrij kostbaar. Als er onderdelen aan vervanging toe zijn, of je hebt gewoon zin in wat nieuws, dan is het vaak ook een goede en duurzame optie om je garderobekast te renoveren. Door je DIY garderobekast op te knappen heb je wel het gevoel dat je een nieuwe kast hebt, maar je hoeft niet zoveel geld neer te leggen als voor een nieuwe kast. Daarnaast ben je ook duurzamer bezig, omdat het renoveren van een garderobekast veel minder materialen kost dan het maken van een nieuwe garderobekast.
 

Hoe ga jij jouw garderobekast maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!