Project Jaloezieën, door Jochem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jochem

Jochem

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

2 delen van 185, cm bij 18,0 cm laten zagen via opmaatzagen.nl, daarna aan beide zijde de kopse kanten in verstek gezaagd en tegen de wand gemonteerd met 39 schroeven die we om de 30cm op de spijlen hebben gemonteerd.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Omdat wij heel graag in onze nieuwe woning jaloezieën wilde hebben boven de schuifpui, maar helaas de uitbouw is gemaakt van HSB.
En wij alleen maar aan de binnenkant gipsplaten tegen kwamen, hebben wij op de spijlen van de HSB een oplossing moeten verzinnen om al dat gewicht toch op de juiste manier aan de muur te monteren.
Ook was het de bedoeling dat het kantelkiep systeem van de schuifpui ook nog kan werken terwijl de jaloezieën naar beneden zijn, dus vandaar dat we 40mm dik multiplex hebben gebruikt hiervoor.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

264,0 cm lang, bij 18,0 cm breed en 40 mm dik

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jochem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 255,18


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken