Rijdend, ovalen banktafeltje met Noten Timmerpaneel, door Paul

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

P.

P.

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Op zoek naar een banktafeltje van notenhout? Bekijk hier een banktafeltje van Noten timmerpaneel en geef net als de rest van je interieur een industriële look met notenhout. Met door OPMAATZAGEN.nl op maat gezaagd plaatmateriaal maak jij je klusproject een stuk eenvoudiger! 

Omschrijving van Paul

Bij de inrichting van onze nieuwe woning was er ook behoefte aan een banktafeltje. Omdat zowel de eettafel als de salontafel een ovale notenhouten blad hebben is besloten ook het banktafeltje ovaal uit te voeren. Deze zijn echter niet kant-en-klaar te koop. Daarom een nieuw simpel banktafeltje met een rechthoekig blad gekocht en bij OPMAATZAGEN.nl een ovale notenhouten blad besteld met dezelfde lengte en breedte verhoudingen als de salontafel.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na ontvangst van het fraaie en goed verpakte ovalen blad, met exact de opgegeven maten. Van het originele blad de maten van de rampamoeren en uitsparingen overgenomen op het nieuwe blad. De rampamoeren overgezet en de benodigde uitsparingen aan de onderzijde (B-zijde) van het blad gemaakt. Het blad aan beide zijden 2 maal met donkere beits gelakt en daarna 2 maal afgelakt met Rambo zijdeglans pantserlak. Ben zeer tevreden met het resultaat en heb nu een fraai banktafeltje in dezelfde stijl als de overige tafels dankzij OPMAATZAGEN.nl.

Afmetingen van mijn DIY project

Ovaal, 85,0 cm x 45,0 cm en het materiaal is 26mm dik

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van P. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 197,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken