Tv-meubel met eiken rustiek timmerpaneel, door Robert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Robert

Robert

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Door deze rustieke eikenhouten plank creëer je een prachtige tv-meubel. Hierdoor oogt onze woonkamer net wat levendiger, met een lichte robuuste uitstraling. 

Omschrijving door Robert

Een prachtig op maat gezaagde eikenhouten plank voor op het TV meubel. Strak op maat laten zagen en het hout is van zeer goede kwaliteit. Bewerkt met white wash beits voor een strak en warm effect, net als de eettafel.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Na het ophalen van het rustieke timmerpaneel van eikenhout (26 mm dik), zijn we naar de bouwmarkt gegaan om bewerkingsmateriaal aan te schaffen. We hadden het idee opgepikt van mijn broer en schoonzus die ook hebben besteld bij opmaatzagen.nl en dat was ook goed bevallen. Onze eetkamer tafel is stoer met zwart metalen poten én al een eikenhouten blad van zo’n 5 centimeter dik. Deze is gebeitst met white wash beits van Ceta Bever. Dit wilden wij ook met het kille witte meubel van de IKEA voor de televisie. Zodoende hebben besloten om een perfect en precies op maat gezaagd paneel van eikenhout te bestellen bij opmaatzagen.nl, waarna we deze één keer hebben gebeitst met dus de white wash van Ceta Bever. Het resultaat mag er zijn, dankzij de hoge kwaliteit van het paneel.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

180 bij 41,5 centimeter

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Robert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 281,99


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken