Keuken en badkamermeubel door John

6 augustus 2019
Ruimte badkamer huiskamer keuken
Wonen Binnen
Klusniveau
Prijs 291,43

Ik heb een keuken ontworpen en gemaakt uit watervast MDF Zwart V313. Het zijn twee kasten uit één stuk. Een basis van 2 meter bij 60 centimeter, waar de spoelbak in zit, en een kookeiland van 2 meter bij 82 centimeter, waar een keramiek blad met bar op geplaatst is. Al het materiaal inclusief deurtjes voor het watereiland is gemaakt van zwart MDF v313 gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, waarvan sommigen in verstek om de deuren weg te laten vallen in de kasten. Het materiaal is uitgefreesd om het te bekleden met 1 millimeter RVS platen. Het kookeiland is later bekleed met massieve eiken houten planken.

Daarnaast heb ik een badkamermeubel gemaakt van hetzelfde materiaal. Hierbij heb ik ook verstekken laten zagen zodat op de hoeken geen “lasnaad’ zichtbaar is. Het is vervolgens afgelakt met een blanke lak.

Door de perfecte maatvoering van OPMAATZAGEN.nl heb ik, vind ik zelf een heel mooi resultaat behaald.

Mijn huidige project is het maken van schuifdeuren in de schuine kanten van mijn zolder. De volgende bestelling is dus al geplaatst!

Dank voor alles.

Groet John