Zelf een bad en suite plaatsen op okoume watervaste plaat, door Nick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nick

Nick

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project laat Nick zien hoe hij zijn vrijstaande bad op een stevige multiplex okoume watervast plaat heeft geplaatst. Een zeer slimme oplossing die er voor zorgt dat het bad stevig staat. Hij bestelde deze plaat op maat zodat hij direct met zijn project kon starten. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Nick

Wij hebben een bad aangelegd en suite met een vrijstaande badkraan op een watervaste okoume plaat van 25mm.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Op de kamer hadden wij ruimte over en in onze douche is geen ruimte voor een bad. Vandaar dat wij leidingen hebben gelegd naar de kamer voor een bad en-suite. Aangezien het huis uit 1918 is en wordt gedragen op houten balken hebben wij er voor gekozen om op de ondervloer een okoume watervaste plaat aan te schaffen om daar het bad en de badkraan waterpas op te plaatsen. Tevens vinden wij het mooi dat het bad gedeelte op een kleine verhoging van 25mm staat. In de okoume plaat hebben wij gaten geboord voor de leidingen en afvoer en een inkeping gemaakt om de leidingen te verbinden. Vervolgens hebben wij het bad naast de kraan geplaatst en de afvoer bevestigd.

Afmetingen van mijn DIY project

214,0 cm bij 120,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 212,80


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken