Warm eikenhouten inbouwmeubel voor badkamer, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rob

Rob

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een inbouw meubel met vijf planken en zijwanden van 26mm dik eikenhout met LED strip achtergrondverlichting voor de badkamer (in de vorm van een open kast) .

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Op maat besteld mij OPMAATZAGEN.nl de zijwanden, en alle individuele planken. Vervolgens groeven laten frezen in de planken bij de lokale doe-het-zelf-winkel voor de houder van de LED diffuser. Ook de zijwanden laten vrezen om ruimte te krijgen voor de verbindingskapels. Vervolgens de gaten voor de kabels gemaakt met een boormachine en beitel. Daarna de de kabels (door de doorvoergaten) aan de LEDstrips vastgemaakt en vervolgens de zijwanden en planken aan elkaar geschroefd en in de wanduitsparing geschoven.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

156.0 x 27.3 x 10.0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken