Een badkameropbergmeubel gemaakt van waterdichte okoume multiplexpanelen, door Monika

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Monika

Monika

DE

Gemiddeld

2 minuten

In dit doe-het-zelf-project laat Monika zien hoe ze een mooi en elegant badkamermeubel creëerde met op maat gemaakte waterdichte okoume multiplexpanelen. Dit heeft ze prachtig afgewerkt met matte krijtverf. Een slimme manier om zelf een betaalbaar en altijd passend meubelstuk te maken.

Beschrijving door Monica

De eerste foto toont de oorspronkelijke staat. De tegels zijn gepleisterd en er is een voorwand gemaakt om de wastafel naar de andere muur te verplaatsen. Vervolgens is het nieuwe badkamerrek op de voorwand gemonteerd, vloerhoog en met twee verschillende dieptes.

Hoe ik dit project heb gedaan

De beoogde breedte en diepte werden bepaald en vervolgens werd een plan gemaakt hoe, na voormontage van de onderste en bovenste helft van de plank, beide in elkaar gezet konden worden zonder dat er concessies gedaan moesten worden aan de totale hoogte. De onderdelen zijn precies passend gemaakt en geverfd met de matte krijtverf (zie foto, bron: Obi). Met behulp van houten deuvels en lijm werden de panelen en planken onzichtbaar met elkaar verbonden. Na plaatsing op de muur werden beide plankdelen aan de muur geschroefd. Helemaal aan het einde werden de gedetailleerde elementen geïnstalleerd, zoals de föhnhouder van roestvrij staal en het stopcontact voor de permanente bedrading van de föhn.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

BxHxD = 33,0 x 236,0 x 30/21,0 cm (boven/onder)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Monika en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 198,10


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken