Zelf een wastafelmeubel maken van vochtwerend MDF, door Huub

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Huub

Huub

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Huub zien hoe hij een prachtig wastafelmeubel op maat heeft gemaakt. Hij heeft gekozen voor vochtwerend MDF in een dikte van 18mm. Door het hout op maat online te bestellen kon hij direct aan de slag met zijn project.

Omschrijving van Huub

Ik heb een wastafelmeubel met deurtjes met plankjes gemaakt. Omdat dit een van mijn eerste projecten is heb ik ervoor gekozen nog geen lades te verwerken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben begonnen met het uittekenen van mijn meubel in FreeCAD software. Dit is gratis software wat je via het internet kan downloaden. Daarna heb ik plankjes besteld en ben ik begonnen met het schilderen van de planken. Ik heb wel eerst de hoeken van de planken gefreesd met een bovenfrees met radius van 2 mm. Dit kan je zelf doen maar ook online bestellen. Na het schilderen het ik de onderdelen geasembleerd en het meubel opgehangen.

Afmetingen van mijn DIY project

156,0 cm x 50,0 cm x 46,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Huub en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 119,67


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken