Thuiswinkel Waarborg

Volkswagen transporter camper keukentje, door Laurens

Volkswagen transporter camper keukentje, door Laurens
Volkswagen transporter camper keukentje, door Laurens
Volkswagen transporter camper keukentje, door Laurens
Volkswagen transporter camper keukentje, door Laurens

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Voor onze zelfbouw camper hebben we een keukenblok gemaakt in een L-vorm. Zo past er precies een compressor koelbox in en hebben we genoeg ruimte voor watertanks en andere opslag. Het werkblad is uiteindelijk van bamboe gemaakt.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Allereerst hebben we de afmetingen genoteerd van alle inbouw-apparatuur zoals de spoelbak, koelbox en schoon- en vuilwatertanks. Op basis hiervan konden we bepalen wat de totale afmeting van de L-vorm moest worden. Vervolgens hebben we berekend hoe groot de verschillende lades en kastjes moesten zijn om genoeg opbergruimte te hebben. Dit hebben we allemaal verwerkt in een tekening in sketchup om een goed beeld te krijgen van het eindproduct.

Het geraamte bestaat uit een aantal latten met grote scheidingswanden. Door niet eerst een raamwerk van latten te maken bespaar je kostbare centimeters die je hard nodig hebt voor je lades. Het geraamte zit aan de achterzijde vast met bouten en moeten in bestaande gaten in het chassis van de bus en is daardoor ook demontabel voor eventueel onderhoud.

Na het geraamte monteerden we alle lades en deurtjes. Als laatste volgde het werkblad. Uiteindelijk is alles natuurlijk passen en meten dus het is helaas niet meteen kant en klaar op maat; je moet toch nog zelf hier en daar wat aanpassingen doen om het te laten passen. Maar dit is een hele mooie basis!

Het was bijzonder fijn om de grootste delen al op maat gezaagd te ontvangen; ik heb zelf geen tafelzaag dus dan is het lastig om mooie rechte einden te maken.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte 90, cm

Diepte 70,0 cm/52,0 cm

Breedte 106,5 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Blij met de service van opmaatzagen! En tijdens de lockdown was het bijzonder fijn dat we zo snel geholpen waren en door konden met onze build.

Wat anderen met Multiplex en OSB maakten

Geen resultaten gevonden