Zelfgemaakte frontjes van MDF voor de keuken, door Anne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anne

Anne

NL

Gemiddeld

1 minuut

Anne heeft met behulp van gezaagd MDF haar keuken gepimpt. Ze heeft de frontjes vervangen en deze in een bijpassende kleur geschilderd. De fronten zijn voorzien van greepjes en scharnieren. Een leuk DIY-project met een mooi resultaat!

Omschrijving van Anne

De keuken kon wel een upgrade gebruiken. Met het gezaagde plaatmateriaal van OPMAATZAGEN.nl heb ik de voorkant van alle keukenkastjes vervangen. Daarnaast zijn ze uitgebreid met handgrepen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst heb ik de oude keuken opgemeten en exact deze afmetingen besteld op de webshop. De platen heb ik dezelfde kleur geverfd als de binnenkant van de huidige keuken kastjes. Op de houtplaten heb ik nieuwe handgrepen gemonteerd en vervolgens heb ik deze vastgemaakt aan de bestaande keukenblokken. Aan elke plaat zitten 3 scharnieren voor een soepele beweging. Ook hebben de platen dempers waardoor ze niet hard zullen dichtknallen. Een laatste transparante laag lak zorgde voor een net effect en maakt de kastjes spat vriendelijk

Afmetingen van mijn DIY project

3x 69,5cm x 59,5cm

1x 14cm x 59,5cm

1x 55cm x 59,5cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 155,53


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken