Badkamermeubel van MDF v313, door Cynthia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Cynthia

Cynthia

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een badkamermeubel op maat en smaak. Wij konden geen badkamermeubel vinden die voldeed aan onze eisen en onze smaak. Daarom hebben we er zelf een ontworpen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Omdat wij een badkamermeubel wilden maken was het materiaal heel belangrijk. Het moest vochtwerend zijn, en uiteraard ook op maat. Daarom kwamen we al snel op deze site uit. De bovenkant van het meubel wilden wij betegelen, daarom hebben we allereerst de tegels opgemeten en uitgelegd, uiteindelijk die afmetingen voor het meubel gebruikt. Ideaal zo hoefden we niet te veel in de tegels zelf te snijden. De op maat geleverde elementen hebben we op elkaar gelijmd om een dikkere rand te creëren, voor de robuuste look. Daarna was het een kwestie van de losse elementen aan elkaar monteren. De schroeven zijn weggewerkt met plamuur, en vervolgens hebben we het meubel geverfd in dezelfde betonlookverf als de muur. Het uitgangspunt is namelijk om het meubel een geheel te maken met de ruimte. Nu lijkt het alsof het meubel uit de muur komt.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

101,0 cm breed, 50,0 cm hoog, 49,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Cynthia en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 119,97


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken