Thuiswinkel Waarborg

Badkamermeubel van MDF v313, door Cynthia

Badkamermeubel van MDF v313, door Cynthia
Badkamermeubel van MDF v313, door Cynthia
Badkamermeubel van MDF v313, door Cynthia
Badkamermeubel van MDF v313, door Cynthia

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Een badkamermeubel op maat en smaak. Wij konden geen badkamermeubel vinden die voldeed aan onze eisen en onze smaak. Daarom hebben we er zelf een ontworpen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Omdat wij een badkamermeubel wilden maken was het materiaal heel belangrijk. Het moest vochtwerend zijn, en uiteraard ook op maat. Daarom kwamen we al snel op deze site uit. De bovenkant van het meubel wilden wij betegelen, daarom hebben we allereerst de tegels opgemeten en uitgelegd, uiteindelijk die afmetingen voor het meubel gebruikt. Ideaal zo hoefden we niet te veel in de tegels zelf te snijden. De op maat geleverde elementen hebben we op elkaar gelijmd om een dikkere rand te creëren, voor de robuuste look. Daarna was het een kwestie van de losse elementen aan elkaar monteren. De schroeven zijn weggewerkt met plamuur, en vervolgens hebben we het meubel geverfd in dezelfde betonlookverf als de muur. Het uitgangspunt is namelijk om het meubel een geheel te maken met de ruimte. Nu lijkt het alsof het meubel uit de muur komt.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

101,0 cm breed, 50,0 cm hoog, 49,0 cm diep

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Het leveren van de materialen op maat heeft ons in het hele project geholpen. Doordat het voorwerk netjes voor ons is uitgevoerd was het een kwestie van monteren. Ook zijn de leveringskosten schappelijk en de leversnelheid ideaal.

Geen resultaten gevonden