Modern open badkamermeubel voor twee wastafels, door Marcel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marcel

Marcel

NL

Gemiddeld

2 minuten

Marcel deelt zijn ervaring met het creëren van een eigentijds open badkamermeubel voor twee wastafels. Hij deelt gedetailleerde stappen en handige tips voor dit project. Met zijn aanpak heeft Marcel een moderne en functionele badkameroplossing gerealiseerd, perfect voor het creëren van een ruimtelijke uitstraling in de badkamer. Volg zijn stappen en maak ook je eigen modern open badkamermeubel voor een eigentijdse look.

Omschrijving van Marcel

Voor onze badkamerverbouwing waren we op zoek naar een simpel badkamermeubel. We hebben een kleine badkamer en wilde graag de ruimte optimaal benutten. Door de L-vorm en open 'bak' hebben we ruimte voor spullen en plek om twee wastafels te plaatsen. De watertoevoer en sifon zijn weggewerkt in het meubel. Het meubel is een 'open' structuur. De onderste en bovenste plank zijn met drie opgestaptelde plankjes verbonden om de nerven van de multiplex gelijk te houden met de andere planken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We zijn begonnen met het beitsen van het hout om een beschermlaag en mooie kleur te geven. Met een lamellenfrees hebben we de verbindingstukken met elkaar verbonden en verlijmd met houtlijm. Hierna zijn de stalen hairpin poten gemonteerd en muurbeugels om de positie in de badkamer te bepalen. Met een gatenboor van 55mm en 30mm zijn gaten geboord voor de wastafelkraan en afvoerput. Voor extra bescherming en gladde afwerking is het meubel vervolgens gelakt met transparante bootlak. Na het plaatsen van de kranen en wastafels is het meubel tegen de muur verankerd en afgekit.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 x 40,0 x 28,0  en 125,0 x 30,0 x 28,0 cm. Met 40mm okoume multiplex en 60cm hairpin poten

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marcel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 274,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken