DIY make-over van bamboe badkamermeubels in natuurlijke stijl, door Wolfgang

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wolfgang

Wolfgang

DE

Uitdagend

2 minuten

DIY Bamboe Badkamermeubel Makeover

Ben je je oude, lelijke meubelfronten van spaanplaat met plastic fineer beu? Ga dan creatief aan de slag en laat je inspireren door Wolfgangs doe-het-zelf-project: zijn oude badkamermeubelfronten vervangen door elegant gelijmd bamboe. Met vakmanschap en oog voor detail heeft Wolfgang niet alleen een esthetische maar ook een duurzame oplossing gevonden die iedere doe-het-zelver zal bekoren.

Van de shabby look tot elegante bamboe

Het voormalige grijze Fronten van spaanplaat maken nu plaats voor nieuwe, elegante, uit bamboe gelijmde houten fronten. Het hout is door OPMAATZAGEN.nl nauwkeurig op maat gezaagd en past daardoor perfect in het bestaande badkamerensemble. Het bamboehout werd zorgvuldig op de randen gefreesd en kreeg twee lagen olie om de natuurlijke nerf en kleur te benadrukken.

Unieke details

De nieuwe meubelstukken maken indruk door hun uniekheid - Wolfgang's keuze viel op handgrepen die kunstig zijn gemaakt van kurkentrekker-hazelaartakken, wat de kasten een individueel en rustiek tintje geeft en perfect harmonieert met de warme toon van het bamboehout.

De charme van zelfgemaakt

De charme van dit doe-het-zelf-project schuilt in de productie op maat van de meubelstukken. Individuele ideeën voor maatwerkproducten worden werkelijkheid en persoonlijke voorkeuren als het om materialen gaat, laten niets te wensen over. Wolfgang kon niet alleen zijn eigen stijl uiten, maar tegelijkertijd binnen zijn budget blijven - nog een groot voordeel als je het zelf doet.

Duurzaamheid ontmoet stijl

Het project is nu klaar afgewerkt in de badkamer van Wolfgang en past perfect bij de natuurlijke esthetiek en functionaliteit van de kamer. De keuze voor bamboe weerspiegelt haar streven naar duurzaamheid en past naadloos in de ontspannen sfeer van de badkamer.

Waarom bamboe het materiaal bij uitstek is

Bamboe Ecru 3L Side geperst in zijn The 20 mm dikke versie is niet alleen visueel aantrekkelijk. Het is ook extreem stevig en heeft een duurzaamheid waardoor het een ideale keuze is voor meubels. De warme kleur en fijne nerf geven elk stuk een natuurlijke elegantie.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wolfgang en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 514,99


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken