Strakke badkamermeubels van Vochtwerend MDF, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter

Peter

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een wastafel onderkast en een kolomkast. De onderkast is voor een al aanwezige wastafel en was maatbepalend voor het meubel. De kolomkast is vrijhangend en de grootte en indeling was vrij te kiezen. Beide meubels zijn greeploos.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Allereerst heb ik een ontwerp gemaakt in FreeCAD (open standard). Na goedkeuring door huisgenoten is er een zaaglijst gemaakt en offerte gevraagd bij OPMAAT ZAGEN.nl. Ook is er een inventaris gemaakt van alle koopdelen en eveneens offertes aangevraagd. Bestellingen geplaatst bij OPMAATZAGEN.nl, Meubelbeslagonline en Meubelinterieur.nl.

Na levering van het MDF zijn alle details aangebracht door zagen, frezen en boren. Vervolgens zijn de onderlinge delen verlijmd, verpend, geschroefd en geschuurd. Het zijdeglans witte spuitwerk is uitbesteed voor het 'strakke resultaat'. Als laatste alles afmonteren en plaatsen in de badkamer.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Buitenmaten onderkast:
Hoogte = 60,0 cm
Breedte = 55,5 cm
Diepte = 43,5 cm

Buitenmaten kolomkast:
Hoogte = 170,0 cm
Breedte = 40,0 cm
Diepte = 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

4 items in totaal

€ 262,56


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken