Werkbank van 40mm Multiplex Okoume watervast, door Markes

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Markes

Markes

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Onze oude werkplek in de showroom was een oude toonbank vol gereedschap, wat zorgde voor onrust en een rommelige uitstraling gaf. Het doel was om voor een klein budget een verbeterde werkplek te realiseren, die rustig wegvalt in onze winkelinrichting.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We kochten een oude witte Bruynzeel keuken uit 1995, en hebben deze matzwart geverfd. Bij opmaatzagen.nl hebben we een prachtig werkblad 40 mm Multiplex Okoume watervast van 2300 mm x 670 mm besteld. Deze hebben we met een krasvaste transparante interieur-lak op kleur gebracht, en geïnstalleerd op een ideale hoogte voor onze werkzaamheden aan pianomechanieken. Over het keukenblok hebben we een plaat van 9,5mm multiplex hardhout 1800mm x 600mm gelegd om de lades en kastjes af te dekken. Daarboven 4 balken 40mm x 95mm, en daarop ons werkblad van 40mm. Alles van onder vastgeschroefd en met extra lijm gemonteerd. Zo hebben we een zeer degelijk werkblad op onze ideale werkhoogte! We zijn enorm tevreden met de prachtige afwerking en vlotte levering van opmaatzagen.nl.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Ons keukenblok is 180,0 cm x 60,0 cm. We hebben ervoor gekozen om het werkblad 7,0 cm over te laten steken zodat we goed over de mechanieken kunnen buigen. Het buitenblad is 230,0 cm x 67,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Markes en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 349,31


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken