Het vervangen van de keukenkastjes met MDF panelen, door Arnout

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

J.W.

J.W.

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Arnout deelt op deze pagina zijn keukenrenovatie waarbij hij de keukenkastjes heeft vervangen door MDF panelen. Hij geeft handige stappen en tips voor dit project. Met zijn DIY-aanpak heeft Arnout een betaalbare en stijlvolle upgrade gemaakt voor zijn keuken. Volg zijn stappen en vervang ook jouw keukenkastjes met MDF panelen voor een frisse en moderne uitstraling.

Omschrijving van Arnout

We hebben de oude keukenkastjes vervangen door met MDF nieuwe deurtjes te monteren, waarbij we kastjes samenvoegden voor een rustiger geheel. We hebben daarnaast de keuken geverfd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben als eerste de oude keukenkastjes opgemeten en door middel van een schets lengtes en breedtes opgeteld en gekozen hoe we kastjes wilden samenvoegen. Vervolgens hebben we de platen op maat besteld en afgerond. Daarna hebben we de keukenkastjes gedemonteerd en zowel de keuken als de deurtjes voorzien van een lakverf (Dried Holly). Tot slot hebben we de deurtjes ingehangen en werd dit het resultaat. Het deurtje van de koelkast wordt er nog ingezet, we waren iets te snel begonnen ;)

Afmetingen van mijn DIY project

60,0 x 50,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van J.W. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 340,59


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken